Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rádió, TV, Shoutcast hosting képes leírás - Szerverhosting.tlap.hu
részletek »

Rádió, TV, Shoutcast hosting - Szerverhosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerverhosting.tlap.hu » Rádió, TV, Shoutcast hosting
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ezoteric Portál

Ezoteric Portál

Rádió szerver bérlés ezo, ezoterika, ezoterikus oldal, cikkek, képek, chat Rádió Induló Adminisztrációs felület: van Szolgáltatás: SHOUTcast Szerver típusa: Linux Maximális hallgató száma: 50 Maximális sávszélesség: 128 kbit/s Hallgatottsági statisztika: van Havi díj: 2000 Ft Rádió Haladó Adminisztrációs felület: van Szolgáltatás: SHOUTcast Szerver típusa: Linux Maximális hallgató száma: 100 Maximális sávszélesség: 128 kbit/s Hallgatottsági statisztika: van Havi díj: 3000 Ft Rádio Extra Adminisztrációs felület: van Szolgáltatás: SHOUTcast Szerver típusa: Linux Maximális hallgató száma: 200 Maximális sávszélesség: 128 kbit/s Hallgatottsági statisztika: van Havi díj: 5000 Ft

Hostfiels.hu Hosting szolgáltató, és SEO csapat

Hostfiels.hu Hosting szolgáltató, és SEO csapat

Az egyik legjobb tárhely szolgáltató. mi tudjuk mire van szüksége weboldalának. Tárhelyre, keresőoptimalizálásra, és minőségi reklámra, ami biztosan beválik. Nem kell az informatikával foglkoznia, mi elintézzük Ön helyett, amit el kell, hogy több vásárlója, jobb Brandje legyen.

Mediachannel.hu

Mediachannel.hu

Mediachannel.hu video és audio streaming háttérszolgáltatásunk segítségével egyedi multimédiás tartalmakkal gazdagíthatja portálját. Videó és audió anyagai könnyedén, az Ön igényei szerint testreszabott felületen és kitűnő minőségben válnak portálja részévé. Mediachannel.hu video streaming háttérszolgáltatásunk segítségével egyedi multimédiás tartalmakkal gazdagíthatja portálját. Videó és audió anyagai könnyedén, az Ön igényei szerint testreszabott felületen és kitűnő minőségben válnak portálja részévé. Ismerje meg szolgáltatásunkat közelebbről és kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik bármilyen kérdésben szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

MediArt Győr

MediArt Győr

Shoutcast hosting a MediaArt-tól. Bizonyára sokan találkoztatok, esetleg hallgattatok is már netrádiót. De mit kell tenni, ha mi is szeretnénk 'sugározni'? Először is a legfontosabb, hogy legyen megfelelő Internet kapcsolatunk, mivel megfelelő feltöltési sebesség szükséges ahhoz, hogy mások tudjanak minket akadásmentesen hallgatni. A megfelelő sebességet a mi SHOUTcast szerverünk biztosítja. Ahhoz, hogy sugározni tudjunk csupán egy SHOUTcast plug-in-ra, ami a Winamp-ban fog futni. Ez a plug-in arra szolgál, hogy az általunk hallgatott számot a SHOUTcast szerver programja is megkapja, feldolgozza és sugározni tudja. Így azok a számok, amiket a Winamp-ban éppen hallgatunk elérhetőek lesznek mások számára is.

NLG System

NLG System

Cégének, weboldalának a tárhely szolgáltatásunk egy biztost pontot jelenthet a versenyképes árainkkal és 99,6%-os éves rendelkezésre állásunkkal! Virtuális szerver Szervert szeretne? A Virtuális Szerver (VPS) a jó megoldás: választható erőforrások, Linux vagy Windows operációs rendszerrel előtelepítve Domain regisztráció 125 domain végződésből választhat! .hu domain regisztráció már 2 évre bruttó 4000,- forintért az Öné lehet! Weboldal készítés! Az elkészült weboldal tartalmát akár Ön is szerkesztheti. Kedvezményes tárhely és domain regisztráció. Egyszerű és adatbázis alapú oldalak tervezése, kivitelezése, A megrendelő elképzeléseinek maximális megértése, kivitelezése, Több éves szakmai tapasztalat

NLGSys

NLGSys

NLG-System - Tárhely szerver, VPS rendszer Rádió szerver virtuális szerver, vps, Virtual Privat Server, tárhely, webtárhely, webtarhely, web tarhely, web tarterulet, domain, szerver

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

Ingyenes tárhely és prémium tárhely szolgáltatás. Virtuális szerverek, fizikai szerverek, domain regisztráció, médiastreaming szolgáltatás. Profi szolgáltatások, és az ingyen tárhely is reklámmentes. A P8 az ország egyik legtöbb tárhelyét kiszolgáló hosting szolgáltató, de mégis ügyfélbarát, közvetlen ügyfélszolgálatra számíthat.

Radiozz.hu

Radiozz.hu

Saját webrádió az álmod? A legjobb helyen jársz! A Rádiózz.hu segítségével könnyen, gyorsan lehet saját internetes rádiód.

ServerGold WebHosting's

ServerGold WebHosting's

A ServerGold WebHosting's egy olyan internetes tárhelyszolgáltató, mely a felhasználók igényeihez építi ki célcsoportját, és szolgáltatásait. Fő tevékenyésgünk a WebHosting, Trakcer vagy TorrentHosting, Shoutcast vagy netrádió Hosting, VPS vagy Virtuális Szerver Hosting, Domain regisztráció, Szerver Telepítések, karbantartások, Hálózatépítés.

Hirdetés
Shoutcast Server olcsón és megbízhatóan!

Shoutcast Server olcsón és megbízhatóan!

Adminisztrációs felületünk segítségével: megnézheti hallgatottsági adatait megváltoztathatja rádiószervere hozzáférési jelszavait leállíthatja, vagy újraindíthatja rádiószerverét módosíthatja az AutoDJ beállításokat biztosítjuk weboldalára a legelterjedtebb lejátszó programok hallgató linkjét Mi szükséges ahhoz, hogy az élő adást sugározzam a rádiószervernek? hagyományos internetkapcsolat (kábel, adsl), nincs szükség fix IP címre a sugárzási minőségnek megfelelő feltöltési sebesség (Ha 128Kbit/s sugározna, akkor min. 196Kbit/s feltöltési sebességgel kell rendelkezni) Szoftver, amivel a rádióadást készíti (pl.: Winamp, SAM Broadcaster, VirtualDJ) Élő adás sugárzása alatt, az adott internetkapcsolaton más tevékenységet (böngészés, letöltés) nem szabad végezni, mivel ez esetben a rádiószervernek az adás már akadozva érkezhet, ezáltal azt akadozva is adja át a hallgatóknak Az AutoDJ esetében lehetőség van egy FTP kliens segítségével az igényelt tárhelyméret korlátain belül zeneszámok feltöltésére. Az árak tartalmazzák az auto Dj Költségét! Nincs plusz Kiadás!

StreamStat

StreamStat

Magyarország legnagyobb stream statisztikája. Rádió és TV szerver bérlés Hozott előfizető esetén engedmény, több hozott előfizető esetén akár ingyen szerver! - 3 hónap befizetése esetén a 3. hónap féláron! (csak akkor ha nem volt elmaradás) - Rádió szervereknél a felhasználható sáv/hallgató 128k/s, audioformátum mindegy. Kevesebb hallgató esetén használható nagyobb bitráta is. (pl. 100 hallgatós hozzáférésnél 256k/50 hallgató) - TV és webkamerás rádió esetén a felhasználható sáv/néző 512k/s. - Icecast2 szerver esetén egy másik csatolásponton a normál rádió mellett webkamerás adás is továbbítható. Ez esetben 1 néző 4 hallgatónak számít. - Sávszélesség alapú felhasználás: Egy megrendelt sávszélességen korlátlanul küldhető bármilyen stream (kérd egyedi ajánlatunkat) - Az AutoDJ-hez automatikusan ingyen jár 1GB tárhely. - Az itt bérelt stream szerverek automatikusan beregisztrálásra kerülnek a www.streamstat.hu oldalra. - Adásfigyelő opció: ha elszáll az élő adás akkor a szerver automatikusan elindítja az AutoDJ-t. - Transcoder: Egy kimenő adás valósidejű átkódolása több csatornára más formátumra és bitrátára.(Támogatott formátumok: MP3, OGG ; bitráta: tetszőleges) - Rádió- és TV szerv

Virtualisan.net

Virtualisan.net

* Aldomain szolgáltatás * Aldomain + tárhely szolgáltatás * Tárhely szolgáltatás * Weboldal készítés * Grafikai munkák * Internetes rádiószerver szolgáltatás

Xgiga.hu Tárhely

Xgiga.hu Tárhely

Nem a legolcsóbb tárhely szolgáltató. Pont addig a pontig szálltunk be az árversenybe, amíg még megéri úgy, hogy a szolgáltatás szinvonal ne essen le. Mit nyújtunk? Valódi márkás szerverek, RAID, és még egy biztonsági mentés mindenről. Továbbá 24 órás rendszergazdai felülgyelet, több rendszergazda felel minden szerverért.

Tuti menü