Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain szolgáltatás képes leírás - Szerverhosting.tlap.hu
részletek »

Domain szolgáltatás - Szerverhosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerverhosting.tlap.hu » Domain szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 15 db
 Tárhely bérlés

Tárhely bérlés

A virtuális szerver, nem fizikai szerver számítógép, hanem egy fizikai szever egy elkülönített, dedikált kapacitását igénybevevő, fizikai szerverrel kapacitáson kívül azonos tulajdonsággal bíró virtuális számítógép. A valós, különösen nagy teljesítményű szerver számítógép egy szeletét használhatja a virtuális szerver bérlője. A virtuális szerver más néven VPS (Virtual Private Server) előnyei között a következők foglamazhatóak meg:- A virtuális szerver fenntartása olcsó, sokkal olcsóbb, mint a fizikai szerver -A virtuális szervernek nincs egyszeri díja, csak havidíjat kell fizetni érte, mely egy esetleges szintén havidíjas szerver bérlés szolgáltatás árának töredéke. -Egy VPS hátterét biztosító fizikai számítógép alaktrészének elromlása esetén, pótalaktészek átveszik az eredetiek helyét, így a VPS ugyanúgy elérhető marad. Az alkatrészek cseréje a szolgáltató feladata.

ADSL internet, domain - telefon szolgáltatás - Drávanet

ADSL internet, domain - telefon szolgáltatás - Drávanet

Drávanet internet szolgáltató - Széles választék, alacsony árak a jó döntésért! Szeretne beregisztráltatni egy domain címet? Olcsó internetet keres? Okos TV szolgáltatót keres? Látogasson el oldalunkra, a Dravanet.hu-ra és tekintse meg ajánlatainkat! Többféle internet hozzáférés közül választhat, így biztos megtalálja azt, amit keres. ADSL, NDSL, HDSL, NHDSL internet csomagok széles választékban! Oldalunkon további akciós ajánlatokat is talál!

Biztonságos Domain Regisztráció

Biztonságos Domain Regisztráció

A DomainFlotta hasonló, mint a többi Domain Regisztrációval foglalkozó cég csak nálunk a Domain neved a rendelés leadásának pillanatától biztonságban van, mert nem várjuk meg a befizetésed megérkezést. Ezen kívül csak mi kínálunk biztonsági szolgáltatásokat a Domain nevedhez. Csak a legértékesebb Domain neved vedd meg nálunk! ...a többihez jó lesz egy olcsóbb szolgáltató is. Kinek éri meg több Domain nevet regisztrálni? Ha tied a .hu, .com, .eu végződés nem lopja el ügyfeleid a konkurencia és így a honlapod is értékesebb . Ha tied a Domain többféle írásmódja, szinonimái, akkor más már nem tud hasonló oldalt építeni, ez a Monopol helyzet. Ha a legjobb kulcsszavakat megveszed Domain névként, még több vevőt szerzel a Google keresőből. Olcsóbb és hatékonyabb hirdetni a Google adwords felületen, ha van figyelemfelkeltő Domain neved.

COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

Domain nevek már 2800 Ft áfáért! Gyorsan regisztrálunk neked domaint, akár nálunk van tárhelyed akár nem. Com domaint ingyen regisztrálunk, ha tárhelyet veszel nálunk! A legtöbb domain megrendelése után már két nappal, hozzá juthatsz új elérhetőségedhez. NS szervereket biztosítunk minden megrendelőnknek, valamint ingyenesen titkosítunk nemzetközi neveket!

Domain regisztráció

Domain regisztráció

Domain regisztráció, tárhely szolgáltatás. Domain név keresés, ellenőrzés. Kedvező tárhely árak, szakértelem, gyors ügyintézés. Domain Zóna, az elérhető partner. Domain regisztráció és professzionális tárhely szolgáltatás nyújtása. Szakértelem, kedvező árak, gyors ügyintézés, megbízható szolgáltatás Önnek vagy Vállalkozásának. Minőségi szerverpark háttér, 99,9% garantált üzemidő éves szinten.

Domain regisztráció

Domain regisztráció

Tárhely és domain regisztráció. A legjobb flotta domain szolgáltató, és természetesen egy-egy domain regisztrálásában is tudunk segíteni. A legnagyobb választék a hazai szolgáltatók közül, és a legprofibb ügyfélszolgálati támogatás. Ingyenes ns1, ns2 minden nálunk regisztrált domainhez, attól függetlenül, hogy nálunk vett-e tárhelyet.

Domain-rendeles.hu domain szolgáltatás

Domain-rendeles.hu domain szolgáltatás

Tárhely és domain szolgáltatások. Több 100 domain végződés, amely választható. Domain regisztráció egy napon belül. 24 órás ügyfélszolálat mellett. Ingyenes .hu domain átregiszráció, és ingyenes domain tanácsadás, csak a domain-rendelés.hu-tól. Tekintsd meg kínálatunkat, válogass a lehetséges domain végződések közül.

Domaincenter

Domaincenter

DOMAINcenter tárhely, webhosting és domain szolgáltatások Új levelezőszerver, új funkció az ügyfélkapun 2009. június 08. hétfő Lecseréltük az eddig használt e-mail levelezőrendszerünket és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva teljesen új e-mail szolgáltatást állítottunk üzembe. Bővebben >> Aldomain-admin és adatmentés funkciók az Ügyfélkapun 2009. április 17. péntek Igazodva ügyfeleink igényeihez és elvárásaihoz a mai nappal két új funkcióval bővült az Ügyfélkapu. Bővebben >> Korlátlan MySQL adatbázis-létrehozás lehetőség 2009. január 12. hétfő Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a mai naptól ingyenesen rendelhető új MySQL adatbázis minden tárhelycsomaghoz. Bővebben >> FTP bejelentkezés - biztonságipolitika-változás 2008. november 28. péntek Tavaly szeptember óta sajnálatos jelenség az ún. FTP jelszólopó vírusok feltűnése. Korábbi hírünkben beszámoltunk arról, hogy a jelenség ellen az "FTP IP Korlátozás" bevezetésével vettük fel a küzdelmet, amely az Ügyfélkapun opcionálisan bekapcsolható bármely tárhelyre. Bővebben >> Ügyfélszolgálatunk telefonszáma megváltozott! 2008. április 07. hétfő Ügyfélszolgálatunk könnyebb elérhetősége érdekében mától jelentősen megnöveltük

DreamNet

DreamNet

Napjainkban egyre fontosabbá válik az internet világa, az információ felbecsülhetetlen értéket képvisel. A DreamNet-nél olyan sokoldalú szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleinknek, mellyel részesei, élvezői és felhasználói lehetnek a technikai feljődésnek. Célunk, hogy minden Ügyfelünknek segítséget nyújtsunk az üzleti -és magánéletében egyaránt, átvállalva azokat a feladatokat, melyek biztosítják Ügyfeleinknek az interneten való megjelenést, legyen az web hosting (webtárhely), szerver hosting (szerver elhelyezés), domain regisztráció, vagy egyéb internetes szolgáltatás. Nálunk minden ügyfél egyaránt fontos, forduljon hozzánk bizalommal!

Hirdetés
Netkert

Netkert

ACT NetKert - .hu domain regisztráció: 999 Ft, web tárhely: 350 Ft/hó (webtárhely + opcionálisan PHP, MySQL stb.). IBM és Intel szervereken, adminisztrációs felülettel, készséges ügyfélszolgálattal. Miért? Vegyen igénybe Ön is olcsó, de garantáltan minőségi tárhely­et! Miért venne igénybe lassú, sok esetben megbízhatatlan ingyenes tárhely­et, ha van olyan szolgáltató, aki garantált minőségű olcsó domain regisztráció­t és olcsó tárhely­et kínál? Cégünk minőségi, de olcsó webtárhely­et kínál előfizetőinek, minden szükséges kapcsolódó szerverszolgáltatással együtt. Mindemellett olcsó domain név regisztráció­t is nyújtunk, hiszen nálunk már 999 Ft-ért is lehet domain nevet regisztráltatni. Tekintse meg domainregisztráció/webtárhely árlista­nkat és a fentiekről győződjön meg Ön is!

NordTelekom

NordTelekom

A Nordtelekom elődjét, az egyik első magyarországi internet szogáltatót, 1995-ben alapították fiatal amerikai szakemberek. A céget 1999-ben felvásárolta a norvég nemzeti telefontársaság, a Telenor, és Nextra néven integrálta Európa egyik legnagyobb távközlési csoportjába. A vállalat többször is elnyerte az "Év legjobb internet szolgáltatója" díjat. A társaság 2002-től 2006-ig Keystone néven működött. A jelenlegi befektetőcsoport 2006 nyarától irányítja a vállalatot. A Nordtelekom elkötelezett ügyfelei telekommunikációs igényeinek maradéktalan kiszogálása iránt. Magyarország egyik legjobban szervezett, legfelkészültebb ügyfélszolgálatával a nap 24 órájában szolgáljuk ügyfeleinket. A Nordtelekom szélessávú internet elérést, korlátlan ADSL-t, biztosít már 1665 Ft-os fix havidíjért.

Silicium

Silicium

SILICIUM - Domain regisztráció, online megrendelés, bankkártyás fizetési lehetőség, akciók, verhetetlen árak. Webhosting, szerverhosting: Olcsó tárhely, webhosting, webtárhely, domain regisztráció, E-mail, alias, MySql, PHP, spam-szűrés, webstatisztika

Virtuális tárhelyek

Virtuális tárhelyek

A QOS (QUALITY OF SERVICE) jelentése magyarul szolgáltatás minőség. A különböző hálózatokban alkalmazott protokollok, ugyanúgy, mint a különböző internet és hosting szolgáltatók, bizonyos minőségi paraméterelóket garantálnak. Cégünk ezen területre összpontosítva nyújtja hosting szolgáltatásait melyek hazánkban egyedülálló minőségüek. Szolgáltatásaink közül például az internetes közvetítés szolgáltatásunk számtalan interneten keresztül működő rádió infrastrukturális hátterét biztosítja.

Webenlét Kft.

Webenlét Kft.

Hosting szolgáltatásaink Tárhely szolgáltatás: statikus / dinamikus Domain regisztráció Tárhely csomagjainkhoz nyújtott ingyenes szolgáltatások SSL (https://) tárhely SSL tanúsítvány E-mail szolgáltatás Biztonsági mentés tárhely Szerverhosting, rendszergazdai karbantartás Szerverbérlés DNS szolgáltatás Szervermegfigyelés, monitoring (0-24h) Tartalomjegyzék: 1. Lehet több domaint egy tárhelyen tárolni? 2. Hogyan lehet fizetni? 3. Mit jelent az, hogy a domain a várólistára felkerül? 4. Miért van a domainem jelenleg "Elbírálás alatt"? Valami gond van vele? 5. Milyen gyorsan regisztrálják a domain neveket? 6. Elérhetőek a szerveren tárolt oldalak külföldről? 7. Lehet időzített scriptet (cron) használni önöknél? 8. Elhelyezhető a szerveren nem .hu domain név tartalma? 9. Van egy meglévő domén nevem, amit Önöknél szeretnék használni. Át kell regisztráltatni? 10. Honnan tudhatom meg, hogy egy adott domain név szabad-e vagy sem?

Websas

Websas

domain név regisztráció 3.500 Ft (2 évre dns szolgáltatással), webhosting small:800Ft, webhosting medium:1.900Ft, webhosting Large:2.900Ft

Tuti menü