Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webhosting képes leírás - Szerverhosting.tlap.hu
részletek »

Webhosting - Szerverhosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerverhosting.tlap.hu » Webhosting
Keresés
Találatok száma - 13 db
Datalan Informatika - webhosting

Datalan Informatika - webhosting

Informatikai megoldásokat kínálunk az internet világában a webhostingtól a virtuális szerverekig a domain regisztráción át. Webhosting szolgáltatásainkat azok számára ajánljuk, akik internetes tartalmat kívánnak elhelyezni, de az önálló szerver fenntartása, bérlése viszont túlmutat igényeiken. Szolgáltatásunk biztosítja Ügyfeleink weboldalainak és e-mail címeinek folyamatos működését és elérhetőségét, szabadon választható domain név alatt. Minden szerver megbízható, gigabites belföldi internet kapcsolattal és magas rendelkezésre állással rendelkezik, így garantálva, hogy a szervereken lévő weboldalak gyorsan és biztosan megjelenjenek a nagyközönség számára.

Ikorn - webhosting

Ikorn - webhosting

Az IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. szakmai története 2002-ben kezdődött. Cégünk kezdetben elsősorban egyedi szoftverfejlesztésekkel foglalkozott, később ez alap-, majd kiterjesztett rendszerfelügyeleti, illetve rendszerintegrációs szolgáltatások nyújtásával bővült. Jelenleg a cég termékei között az egyik zászlóshajó a PEAS Vállalatirányítási Rendszer, amely teljes egészében saját fejlesztésű szoftver, kifejezetten a magyar KKV-k részére lett kifejlesztve. Összességében olyan teljes körű információ-technológiai megoldások nyújtunk a piacon, amelyek segítségével a cégek könnyebben és gazdaságosabban végezhetik tevékenységüket. Cégünk több szakmai szervezetben is részt vesz: 2005 óta pártoló tagként segítjük a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség munkáját, 2006 óta tagjai vagyunk a Magyar Outsourcing Szövetségnek, valamint tagjai vagyunk a Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszternek. Szorosan együttműködünk a Szegedi Tudományegyetemmel.

OCZ, SSD, hivatalos márkaképviselet

OCZ, SSD, hivatalos márkaképviselet

OCZ, SSD, hivatalos márkaképviselet OCZ.hu OCZ Vertex 3 és Agility 3 SSD-k raktárról, közvetlenül a hivatalos márkaképviselettől. RevoDrive, VeloDrive és Z-Drive PCI Express SSD-k munkaállomások és szerverek számára. Közvetlenül a disztributortól, Vertex 3, Agility 3, RevoDrive 3, VeloDrive, Z-Drive

Panic Button Team Kft.

Panic Button Team Kft.

Kinek ajánljuk? Web hosting szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik az on-line megjelenésüket az erre szakosodott szolgáltatóra szeretnék bízni. A Panic Button Team Kft. biztosítja a teljes technikai infrastruktúrát, valamint annak üzemeltetését.

Rendszergazdai szolgáltatás korrekt áron

Rendszergazdai szolgáltatás korrekt áron

Rugalmas és megfizethető rendszergazdai szolgáltatások, hatalmas laptop kínálat webshopunkban és kiváló szakemberekből álló szerviz csapat áll rendelkezésedre, ha a TZteam-et választod! Kedvező szolgáltatásainkat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt ajánljuk! Jussunk eszedbe, ha laptopod gyors javításra szorul, vagy ha lecserélnéd a már meglévő számítógéped valamint ha cégednek rendszergazdai karbantartásra van szüksége! Keress minket személyesen a 16.kerületben vagy telefonon és e-mail-en.

Systech

Systech

Szerver Hosting szolgáltatás a legkedvezőbb áron Cégünk évről évre újabb infrastrukturális fejlesztésekbe kezd, hogy folyamatosan megfeleljünk az IT-piac kihívásainak és ügyfeleink igényeinek. A fejlődés jegyében 2008-tól további három területnek szentelünk kiemelt figyelmet: * Dataplex szolgáltatások bővítése: biztonságot, távoli hozzáférést és növekvő költséghatékonyságot eredményező technológiák bevezetése. * Gyors ügyfélkiszolgálás * Gyors hibaelhárítás A Dataplex adatközpontja megerősített, védett létesítmény, amely megbízhatóan óvja a biztonsági szempontból kényes berendezéseket. A biztonsági rendszer többszintű, a biztonsági szolgálat az év minden napján, 24 órán keresztül működik. Az infokommunikációs infrastruktúra-kihelyezés (kolokáció) legjelentősebb hazai szolgáltatójaként a Dataplex budapesti létesítménye a világon jelenleg elérhető legmagasabb technológiai szintet képviseli, az új piacok meghódításának biztonságos, megbízható, költséghatékony útját kínálja. Szünetmentes áramellátás gondoskodik a szerverek zavartalan működéséről 99,999%-os rendelkezésre állással. A szervertermekben biztosítjuk: * az üzembiztos működéshez szükséges fizikai kö

Tárhely, Domain, Virtuális szerver szorgos és megbízható méhecskéktől!

Tárhely, Domain, Virtuális szerver szorgos és megbízható méhecskéktől!

Szorgos méhecskék lévén a méhecsketárhelynél megtalálod mindazon minőségi hosting szolgáltatásokat, amikre szükséged van! Legyen szó webtárhelyről, domain regisztrációról vagy virtuális szerverről, megbízható partnerre lelhetsz személyünkben. Árainkat is igyekszünk méh-méretekben tartani, hogy Neked ne kelljen választanod a jó és az olcsó közül!

Tárhely1.hu tárhely és domain szolgáltató

Tárhely1.hu tárhely és domain szolgáltató

Csak tárhely és domain szolgáltatás, azért, hogy Ön azoktól vásároljon, akik ezzel foglalkoznak. Mi az egyik legjobb szolgáltató vagyunk. Tárhely1.hu. Tárhely A: 3500 Ft, PHP-val. Tárhely B 5000 Ft, PHP-val, MySQL-lel. 6000 Ft PHP-val, MySQL-lel. 5 GB, PHP, MySQL 8000 Ft évente. Akár 10 vagy 20 GB-os tárhelyet is vehet.

Tárhelyek.biz, web tárhely profi adminnal és statisztikával! Hogy tudja, mit csi

Tárhelyek.biz, web tárhely profi adminnal és statisztikával! Hogy tudja, mit csi

A Tárhelyek.biz olcsó tárhelyek magas minőségű szolgáltatását végzi, gyors internet kapcsolattal, saját admin felülettel és web statisztikával. A tárhelyek szerverei klímával ellátott szerverteremben állandó felügyelettel és szünetmentes táppal vannak ellátva! Tárhelyek.biz, a megfelelő választás tárhely, és domain ügyekben.

Hirdetés
Viszonteladás ? tárhely és domain. Média háttér mindenkinek!

Viszonteladás ? tárhely és domain. Média háttér mindenkinek!

Tárhely és domain ajánlatok viszonteladóknak. Egészítse ki szolgáltatásait, szolgáltatásunk révén passzív bevételekhez juthat! Média és reklámügynökségek, valamint weblaptervezők jelentkezését várjuk. Egyedülálló ajánlatok, teljes online média kiegészítő szolgáltatás! A teljesség kedvéért szerver hosting, és virtuális szerverszolgáltatásokkal is bővítheti eladási portfolióját!

Web Dream Studio

Web Dream Studio

Ügyfeleink számára dinamikus tárhely csomagjaink optimális megoldást nyújtanak a modern weblapok elhelyezésére is. A legkisebb magán oldalaktól kezdve a komoly vállalati vagy kommunikációs rendszerekig minden elvárásnak megfelelő, gyors és megbízható webhosting csomagokat állítottunk össze. Természetesen micro site-ok kialakításában is segítségére lehetünk vállalkozásának, hogy a potenciális ügyfelek Önre találhassanak az Interneten. Letölthető dokumentumainkkal gyorsan és könnyedén regisztrálhat, átregisztrálhat domain nevet, vagy akár vállalkozásra szabottan igényelhet hosting szolgáltatásokat is.

Webdomain

Webdomain

Domain Regisztráció, Domain Webdomain Hosting Tárhely szolgáltatás, webtárhely, tárhely, és domain regisztráció, hosting, eudomain eu domain. domén Domain és Hosting a legkedvezöbb árban. Akciók Domain regisztráció.

Webhosting1.hu tárhely szolgáltató

Webhosting1.hu tárhely szolgáltató

Az egyik legnagyobb hazai tárhely szolgáltató. Nemzetközi ügyfelekkel, európai szintű szolgáltatások. Válassza a legjobbat, a legjobb áron. PHP, MySQL tárhely már havi 416 Ft-tól. Webhosting1.hu az elsőszámú webtárhely szolgáltató. Tárhely szolgáltatások mellett szerver bérlés, és virtualizációs szolgáltatásokat is nyújtunk.

Tuti menü